<em id="iyjaz"><big id="iyjaz"></big></em>

 • <acronym id="iyjaz"></acronym>
 • <samp id="iyjaz"></samp>
  <legend id="iyjaz"><li id="iyjaz"></li></legend>

   <ol id="iyjaz"><blockquote id="iyjaz"></blockquote></ol>

   <legend id="iyjaz"></legend>
   <ol id="iyjaz"><output id="iyjaz"></output></ol>
  1. <acronym id="iyjaz"></acronym>

   <optgroup id="iyjaz"><li id="iyjaz"></li></optgroup>

   <ol id="iyjaz"><blockquote id="iyjaz"></blockquote></ol>

   <track id="iyjaz"></track>
  2. <acronym id="iyjaz"></acronym>

  3. Trouwen in corona-tijd: #zomooitrouwenwij

   “Mensen die willen trouwen, volgen hun hart. Uit onze dagelijkse gesprekken met aanstaande bruidsparen komt naar voren dat als de emotionele wens er is om te trouwen, zij daar ook invulling aan geven”, zegt Rob Klaarenbeek, directeur van Bruidmedia, uitgever van Bruid & Bruidegom Magazine. “En om dat te vieren, lanceren wij de Real Life Wedding-campagne #zomooitrouwenwij.”

    

   “Om de mooiste dag van je leven naar behoren te vieren, lanceren we een grote Real Life Wedding-campagne gericht op alle toekomstige bruidsparen. Onder de hashtag #zomooitrouwenwij willen we zowel bruidsparen als huwelijksdienstverleners inspireren met de mogelijkheden. Volg je hart”, aldus Klaarenbeek. Aan Kimberly en James de eer om te beginnen!

    

   Een bijzonder fotomoment
   Kimberly Angle en James Hinkamp trouwden 25 september. “In eerste instantie zouden er veel vrienden en familie overvliegen om bij onze bruiloft te zijn, maar door een beperking in het aantal gasten moesten we out-of-the-box denken”, verklaart James. “Om onze dag toch met iedereen te kunnen delen, hebben we een livestream opgezet. Zo waren ze toch onderdeel van de ceremonie.” Kimberly gaat verder: “Het was bijzonder om te zien dat ook de digitale gasten’ zich voor de bruiloft hadden aangekleed en met een glas champagne in de hand achter hun laptop zaten. Mijn ouders hebben zelfs foto’s gemaakt van de livestream.”

    

   Gewoon genieten
   “Onze trouwdag was de mooiste dag van ons leven. En de excitement, de opwinding, is echt niet anders omdat we in corona-tijd zijn getrouwd. Je bent voorzichtiger en met name creatiever in de uitvoering”, zegt James.

    

   Doe mee
   Zijn jullie in corona-tijd getrouwd? Doe dan mee aan ons charmeoffensief en laat andere bruidsparen zien hoe jouw dromerige, grote dag eruit zag. Plaats je favoriete trouwfoto op Instagram of Facebook, tag ons @bruidmagazine en gebruik de hashtag #zomooitrouwenwij. We kijken uit naar jullie verhalen!

    

   Categorie:  Nieuws Tags: Bruid en Bruidegom Magazine, Trouwen in 2020, Trouwen in coronatijd, creatieve huwelijken, charmeoffensief
   Inloggen
   NL SB Ladybird
   国产在线免费,加比勒久久综合久久爱,日本av无码不卡高清免费,日本不卡中文一区二区,超级香蕉97视频在线观看