<em id="iyjaz"><big id="iyjaz"></big></em>

 • <acronym id="iyjaz"></acronym>
 • <samp id="iyjaz"></samp>
  <legend id="iyjaz"><li id="iyjaz"></li></legend>

   <ol id="iyjaz"><blockquote id="iyjaz"></blockquote></ol>

   <legend id="iyjaz"></legend>
   <ol id="iyjaz"><output id="iyjaz"></output></ol>
  1. <acronym id="iyjaz"></acronym>

   <optgroup id="iyjaz"><li id="iyjaz"></li></optgroup>

   <ol id="iyjaz"><blockquote id="iyjaz"></blockquote></ol>

   <track id="iyjaz"></track>
  2. <acronym id="iyjaz"></acronym>

  3. Love is not cancelled

   Eventbureau Smile uit Aarschot lanceert deze zomer een Coronaproof wedding locatie en ceremonie-concept. Het werd kortgeleden getest op een weide in Aarschot onder de vorm van een ‘styled shoot’ met echte figuranten en dankzij de medewerking van verschillende ondernemers uit de huwelijkssector.

    

   Een corona-proof alternatief: het kan! Daarom zijn we gaan bekijken hoe we een leuk, sfeervol én veilig huwelijksfeest kunnen organiseren, dat voldoet aan de geldende normen.” Zegt zaakvoerder van Smile Alexander Coumnas. “We wilden de idee?n tastbaar maken en hebben dit met de hulp van lokale partners uitgewerkt voor een fotoreportage.

    

   “Safe is the new sexy”
   In een coronaproof huwelijksfeest gaan we uit van het bubbelconcept. Stoelen en gezellige bankjes worden zo geplaatst dat je enkel vanop een veilige 1,5meter contact kan hebben met andere gasten. Ook het koppel kan vanop deze afstand gefeliciteerd worden. De ruimte per bubbel kunnen we vergroten of verkleinen we naargelang het aantal gasten in die bubbel. Overigens gaat de hele setting ook outdoor door – wat natuurlijk op zich al minder kans is op besmetting dan binnen 4 muren. “De maatregelen, die we in elk aspect van het opzet respecteren, hebben we in een gezellig en mooi jasje gestoken. Cozy loungebubbels, decoratie om de 1,5m afstand te overbruggen, transparante schermen met mooie tekeningen en bloemversieringen, leuke bordjes die de gasten op een lieve manier motiveren om afstand te houden… . De reacties waren unaniem positief, zo werd er meermaals gehoord dat de opstelling “zelfs zonder coronamaatregelen” een enorme gezelligheid uitstraalde”!

    

   Bubbels voor je bubbel
   Met oog op versoepelingen werden ook verschillende formules uitgewerkt voor het receptiemoment. “We hebben hiervoor diverse scenario’s op tafel liggen. Van een drive by receptie, afhaal apéroboxen per bubbel, tot een klassieke receptieformule met plexiwanden. “Lang leve veilig borrelen. Iedereen kijkt er naar uit we zijn er klaar voor zodra het mag!” vult Coumnas aan.

    

   Afsluiten in stijl
   Ook voor een avond- of dansfeest biedt Smile intiem een stijlvol alternatief: Een glamoureuze glamping-tent, midden in het groen, omgeven door paarden en alpaca’s. “De eerste huwelijksnacht wordt zo een onvergetelijke gebeurtenis voor het bruidspaar, die we aanvullen met een unieke dinerfor-two beleving, of royale BBQ- en ontbijtmanden waarbij het bruidspaar van een ‘outdoorroom service’ geniet.

    

   Meer bubbels
   Smile is na deze tests klaar om vanaf 15 juni koppels te ontvangen op de locatie met hun Smile Initem-concept. Gasten kunnen een onvergetelijke namiddagceremonie beleven, of een avondceremonie met romantische overnachting voor het bruidspaar, ten midden van het groen. Op dit moment is de locatie beschikbaar voor 30 personen, maar zodra de maatregelen dit toelaten kunnen we hier nog heel wat bubbels aan toevoegen. Smile zal de locatie ook openstellen aan derden, waaronder collega wedding-en eventplanners, zodat ook zij hun klanten deze zomer nog een prachtige 1,5m-proof beleving kunnen bieden. Het evenementenbureau houdt niet vast aan het terrein in Aarschot en gaat de boer op met deze veilige Huwelijksformule. “Momenteel voeren we ook in andere provincies gesprekken met eigenaars van geschikte terreinen. Uiteraard kan de opstelling ook steeds bij mensen thuis indien zij beschikken over de noodzakelijke oppervlakte”, besluit Alexander.

    

     
      


    

   Met een enorme warme dankjewel aan alle fantastische partners die hieraan hebben meegewerkt:
   Concept: Smile Intiem door Smile Event Company (smileintiem.be)
   Eventdesign & co?rdinatie: Smile Outdoor (smileoutdoor.be) & Phaest (phaest.be)
   Locatie: Smile Outdoor (smileoutdoor.be)
   Fotografie: Stijn Willems Photography (stijnwillems.com)
   Fotografie & Drone: Zichter (instagram.com/_zichter_)
   Bloemenstyling & Deco: Ginger and Ginger (facebook.com/gingergingerbloemen/)
   Meubilair: Woodfest (woodfestevents.be) & Smile (smileoutdoor.be)
   Decoratie: Sfeerlab (sfeerlab.be)
   Creative Lasercutting: Hoshii (hoshii.be)
   Handlettering: Design Studio Han (studiohan.be)
   Tent: D-Tent (www.dtent.be)
   Wanden: Safety With A Smile (facebook.com/yourtimetosmile)

   Meer info en reservaties: www.smileintiem.be

   Categorie:  planning & organisatie,  Nieuws,  De Ceremonie,  Real Life Wedding Tags: Corona, coronabruiloft, trouwen in coronatijd, coronamaatregelen
   Inloggen
   NL SB Ladybird
   国产在线免费,加比勒久久综合久久爱,日本av无码不卡高清免费,日本不卡中文一区二区,超级香蕉97视频在线观看