<em id="iyjaz"><big id="iyjaz"></big></em>

 • <acronym id="iyjaz"></acronym>
 • <samp id="iyjaz"></samp>
  <legend id="iyjaz"><li id="iyjaz"></li></legend>

   <ol id="iyjaz"><blockquote id="iyjaz"></blockquote></ol>

   <legend id="iyjaz"></legend>
   <ol id="iyjaz"><output id="iyjaz"></output></ol>
  1. <acronym id="iyjaz"></acronym>

   <optgroup id="iyjaz"><li id="iyjaz"></li></optgroup>

   <ol id="iyjaz"><blockquote id="iyjaz"></blockquote></ol>

   <track id="iyjaz"></track>
  2. <acronym id="iyjaz"></acronym>

  3. Joost & Paul: Rotterdamse gezelligheid

   De vonk tussen Joost Kremers en Paul van Dorst sloeg negen jaar geleden over, toen ze elkaar leerden kennen via gezamenlijke vrienden. Sindsdien zijn ze onafscheidelijk.

   “In 2017 vroeg ik Paul ten huwelijk, tijdens het feest dat we gaven ter ere van zijn dertigste verjaardag”, vertelt Joost. “Het moment dat ik om mijn knie?n ging en hem ten huwelijk vroeg, was er geen moment twijfel. Ik wist én weet gewoon zeker dat wij bij elkaar horen.”

   Gepersonaliseerde mondkapjes

   De heren trouwden 21 augustus op Stadhuis Rotterdam. “Onze dag begon samen in een hotel. Vervolgens zijn we met de watertaxi naar het Stadhuis gegaan”, zegt Joost. “Destijds gold er een mondkapjesplicht in het centrum van Rotterdam. Daarom hebben wij mondkapjes laten maken voor onze gasten, gepersonaliseerd met onze trouwdatum en initialen.

   Bijzonder

   In augustus golden er iets soepelere regels. Een trouwceremonie mocht met maximaal vijftig man, mits er anderhalve meter afstand gehouden kan worden. “De trouwzalen op het Stadhuis zijn te klein om voldoende afstand te kunnen houden. Wij hadden de mazzel dat we in de Burgerzaal mochten trouwen, om toch vrienden en familie te accommoderen. Heel bijzonder, deze zaal wordt alleen gebruikt bij bijzondere gelegenheden. Zoals de huldiging van Feyenoord”, lacht Joost.

   Flexibiliteit

   “Na de ceremonie zijn we naar het terras van restaurant Fjord gegaan, waar onze vrienden en familie ons konden feliciteren. Het was een prachtige dag, waar we nog steeds met veel emotie aan terug denken. We hebben nooit de behoefte gehad om onze bruiloft uit te stellen en hebben met plannen gewoon rekening gehouden met de geldende maatregelen. Wij waren blij dat we precies konden doen wat we wilden en zeg nou zelf; wanneer hadden we anders in de Burgerzaal kunnen trouwen?”

   Pak Joost en Paul: Oger
   Fotograaf: Marnix de Stigter
   Locatie: Stadhuis Rotterdam


   Categorie:  Real Life Wedding,  Nieuws Tags: Real Life Wedding, trouwen, bruiloft, #zomooitrouwenwij, Rotterdam, corona
   Inloggen
   NL SB Ladybird
   国产在线免费,加比勒久久综合久久爱,日本av无码不卡高清免费,日本不卡中文一区二区,超级香蕉97视频在线观看