<em id="iyjaz"><big id="iyjaz"></big></em>

 • <acronym id="iyjaz"></acronym>
 • <samp id="iyjaz"></samp>
  <legend id="iyjaz"><li id="iyjaz"></li></legend>

   <ol id="iyjaz"><blockquote id="iyjaz"></blockquote></ol>

   <legend id="iyjaz"></legend>
   <ol id="iyjaz"><output id="iyjaz"></output></ol>
  1. <acronym id="iyjaz"></acronym>

   <optgroup id="iyjaz"><li id="iyjaz"></li></optgroup>

   <ol id="iyjaz"><blockquote id="iyjaz"></blockquote></ol>

   <track id="iyjaz"></track>
  2. <acronym id="iyjaz"></acronym>

  3. Diagnose huwelijkskoorts: Heb jij het te pakken?

   Voel je je de laatste tijd een beetje anders dan normaal? Wij zijn misschien geen dokter, maar huwelijkskoorts herkennen we als geen ander. Herken jij een van de onderstaande symptomen? Misschien heb jij dan wel de huwelijkskoorts te pakken.

    

   Trillende vingers
   Het gebeurt steeds vaker: uit het niets schiet je hand naar voren, vaak vergezeld door flink trillende vingers. Oké, misschien niet uit het niets, maar wanneer iemand je verlovingsring opmerkt. Een ander symptoom is een nieuw ontwaakt enthousiasme voor je eigen ringvinger. Te lang staren en wel héél graag complimenten aanhoren over de bling aan je vinger zijn ook veel voorkomende symptomen van huwelijkskoorts.

    

   Tintelingen en hartkloppingen
   Een hele wolk vlinders lijkt rond je buik te fladderen en doet je lichaam tintelen. Bovendien heb je af en toe last van snelle hartkloppingen. Wanneer gebeurt dat? Wanneer je verloofde de kamer binnenkomt?

   Lees ook: Een ontspannen pre-wedding week, 3 tips

    

   Flashbacks
   Het kan best zijn dat je af en toe kleine flashbacks krijgt. Je ontspant heerlijk in een rustgevend bubbelbad en BAM! Plots ben je terug in het emotioneelste moment van je leven - je grote liefde houdt je hand vast. Vochtige ogen en een dromerige blik zijn mogelijke symptomen.

   Visioenen
   Het tegenovergestelde van flashbacks is de toekomst zien. Dit kan worden getriggerd door verschillende gebeurtenissen. Van de romantische komedie waar je naar kijkt tot de sprookjesachtige boomgaard waar je langs rijdt. Ineens zie je duidelijk je droombruiloft voor je. Hoe je naar het altaar loopt en jullie elkaar het jawoord geven.

   Lees ook: Zo vier je samen de huwelijksvoorbereidingen

    

   Slaapplanners
   Als je midden in de nacht wakker wordt omdat je net het perfecte kleurconcept voor de tafeldecoratie hebt bedacht, of plotseling een idee krijgt voor het uiterlijk van je bruidsmeisjes, behoor je duidelijk tot de groep die in haar slaap nog plannen maakt. Op de gekste momenten je moodboard op Pinterest bijwerken is daar onlosmakelijk aan verbonden.

   Champagnedorst
   Vooral wanneer je wordt vergezeld door vrienden, komt het vaak voor dat je een droge keel krijgt en verlangt naar een glas sprankelende champagne. Het geluid van een een ploppende kurk is verrassend genoeg een van je favoriete geluiden.

   Roze bril
   Alles lijkt te stralen in een warm licht. Is het weer buiten beter dan normaal? Zingen de vogels gelukkiger en schijnen de sterren ’s nachts net wat helderder? Misschien. Of misschien is het ‘t symptoom van een roze bril.

   Foto's: Leonie Rosendahl
   Categorie:  planning & organisatie,  Nieuws Tags: huwelijkskoorts
   Inloggen
   NL SB Ladybird
   国产在线免费,加比勒久久综合久久爱,日本av无码不卡高清免费,日本不卡中文一区二区,超级香蕉97视频在线观看