<em id="iyjaz"><big id="iyjaz"></big></em>

 • <acronym id="iyjaz"></acronym>
 • <samp id="iyjaz"></samp>
  <legend id="iyjaz"><li id="iyjaz"></li></legend>

   <ol id="iyjaz"><blockquote id="iyjaz"></blockquote></ol>

   <legend id="iyjaz"></legend>
   <ol id="iyjaz"><output id="iyjaz"></output></ol>
  1. <acronym id="iyjaz"></acronym>

   <optgroup id="iyjaz"><li id="iyjaz"></li></optgroup>

   <ol id="iyjaz"><blockquote id="iyjaz"></blockquote></ol>

   <track id="iyjaz"></track>
  2. <acronym id="iyjaz"></acronym>

  3. 3x Moneytalk: Wat kost een bruiloft tijdens corona?

   Je grote dag wordt er één om nooit meer te vergeten. Maar hoeveel ben je bereid daarvoor uit te geven? Drie bruidsparen vertellen over hun huwelijksbudget en hoe zij hun trouwdag hebben aangepast aan de corona-maatregelen.   FOTO: Fotografie Dani

   Anne (28) & Mitchel (36)

   Na jaren bloggen over bruiloften van anderen stapte Anne van de blog Loves 2 Love afgelopen zomer zélf in het huwelijksbootje. Ze vertelt: “Het was een aangepaste festivalbruiloft wegens corona, maar het thema paste perfect bij ons. Mitchel is dj en daardoor gaan we normaal gesproken elk jaar heel wat festivals af. De ceremonie vond ‘s avonds plaats, zodat alle gasten erbij aanwezig konden zijn. Daarna gingen we – op 1,5 meter afstand – lekker los op heerlijke beats. Onze focus lag op het complete plaatje, ook omdat de volledige bruiloft achteraf online geplaatst werd.”

   “We hebben weleens discussies gehad. Vooral over het feit dat ik dingen wilde regelen en Mitchel zoiets had van: 'dat komt wel'. En bijvoorbeeld over de loper in het gangpad. Ik wilde graag Perzische tapijten, hij niet. Omdat hij voor de rest redelijk makkelijk is, vond ik het oké om dat dan maar niet te doen”, vertelt Anne lachend. Over het sparen waren ze het wél eens. “We hadden een bruiloftpotje waar al ons overgebleven contant geld in ging en we hebben elke maand geld opzij gezet.”

   Het budget van Anne & Mitchel

   x Totale prijs bruiloft: € 17.000
   x Locatie & catering: € 8.300
   x Trouwoutfits en bijbehorende accessoires: € 4.000
   x Weddingplanner: € 1.500
   x Bruidsboeket: € 300

   Onze tip: “Steek je handen zelf uit de mouwen. Het is superleuk om zelf bezig te zijn met de aankleding van je bruiloft. Ik heb mijn vader om hulp gevraagd bij alle DIY's.”   FOTO Tweemetervijf Fotografie

   Nikki (37) & Alexander (28)

   Nikki en Alexander zijn in juni getrouwd en hebben hun wensen voor de bruiloft moeten afstemmen op de corona-maatregelen. “We wilden altijd al trouwen, dus daar hebben we ook flink voor gespaard, maar door de maatregelen pakte onze grote dag iets anders uit”, legt Alexander uit. “Het idee was een bruiloft in het bos met 80 gasten en achteraf een diner voor 30 familieleden en vrienden. Nu waren er 30 man, inclusief wijzelf, de foto- en videograaf en mijn beide oma’s van 93 en 94.”

   Alexander is budgettrainer van beroep en vertelt dat hij dan ook slim wilde omgaan met hun huwelijksbudget. “Dat is een bruiloft van twintigduizend euro niet bepaald. We hebben over alles gesproken en door te blijven praten, zijn we er samen uitgekomen. De focus voor de bruiloft lag bij liefde voor iedereen. Het was dus niet zozeer 'onze' dag, maar een dag waar iedereen van moest genieten.”

   Het budget van Nikki & Alexander

   x Totale prijs bruiloft: € 20.000
   x Locatie & catering: € 6.000
   x Foto- en videograaf: € 5.000
   x Trouwoutfits & bijbehorende accessoires: € 3.000
   x Honeymoon: € 4.000

   Onze tip: “Nodig alleen de gasten uit die je echt wilt hebben op je bruiloft en denk aan het omwisselen van dag en avond: overdag veel gasten, ’s avonds een intiem gezelschap.”   Kelly (29) & Steven (29)   

   “Wij zouden deze zomer trouwen, maar wegens het coronavirus hebben wij onze bruiloft verplaatst naar volgend jaar”, zegt Kelly. “De bruiloft bestaat uit twee dagen en zal in een soort festivalsfeer worden gegoten. Veel buiten, informeel en vooral heel gezellig. Overdag hebben we 40 gasten en in de avond komen daar ongeveer 35 gasten bij. Het leuke is dat iedereen kan blijven slapen. De volgende dag gaan we met z’n allen brunchen en kijken we samen terug op onze mooie dag.”

   De twee kiezen er bewust voor om te trouwen voordat ze aan kinderen beginnen. “Niet omdat het zo hoort, maar omdat we de dag echt samen willen beleven zonder kinderen”, legt Kelly uit. Ze vervolgt: “Ook doen we een proostmoment na de ceremonie met een shot limoncello of J?germeister. Drie dagen na onze bruiloft gaan we op huwelijksreis naar Noord-Itali?: een week hiken in de Dolomieten en een week relaxen bij het Gardameer.”

   Het budget van Kelly & Steven

   x Totale prijs bruiloft: € 12.500
   x Make-up, haar & nagels: € 400
   x Uitnodigingen: € 200
   x Trouwringen: € 300
   x Entertainment: € 650

   Onze tip: “Bezuinig niét op een goede foto- en videograaf!”
   Categorie:  Nieuws,  planning & organisatie Tags: corona. trouwen, bruiloft, budget, planning
   Inloggen
   NL SB Ladybird
   国产在线免费,加比勒久久综合久久爱,日本av无码不卡高清免费,日本不卡中文一区二区,超级香蕉97视频在线观看